Induvac verhuist naar groter pand

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Induvac verhuist naar groter pand

Induvac heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt en hierdoor noodzakelijkerwijs moeten verhuizen naar een grotere bedrijfsruimte met meer magazijnruimte en een bijpassende werkplaats.
Met name de sterke groei van de VACOM zijkanaalventilatoren, de centrifugaal ventilatoren en de vloeistofring vacuümpompen hebben hiertoe bijgedragen.
Maar ook een enorme toename van nieuwe productgroepen als schroef- en klauwen vacuümpompen hebben een bijdrage geleverd in een enorme toename van activiteiten.

In het nieuwe onderkomen is verder extra ruimte voor service en revisie werkzaamheden van diverse merken vacuümpompen. Ook de kantoor- en ontvangstruimte is ruimer van opzet en gericht op verdere groei mogelijkheden. Induvac is door de verhuizing klaar voor de toekomst en nog beter in staat om de hoge service graad die u van Induvac gewend bent te leveren.

Het nieuwe adres is Cobaltstraat 3 te Zoetermeer.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer