Induvac retrofit programma

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Induvac retrofit programma

De specialist voor vloeistofring vacuümpompen met het meest uitgebreide programma heeft iets verzonnen om het uitwisselen van merken te vergemakkelijken. Bestaande vloeistofring vacuümpompen kunnen niet altijd één op één vervangen worden door een ander fabrikaat en dat is jammer. Want vaak hebben de vloeistofring vacuüm pompen zoals door Induvac geleverd worden een hoger rendement of kunnen ze in betere materialen geleverd worden.

Met het Induvac retro fit programma wordt vervanging van een bestaande vacuümpomp door een Induvac vacuümpomp wel heel gemakkelijk gemaakt. Induvac b.v. haalt u alle zorg uit handen bij bestelling van een nieuwe vacuümpomp; de oude pomp wordt gedemonteerd, het leidingwerk wordt zonodig aangepast en de nieuwe vacuümpomp wordt voor u geplaatst en in bedrijf genomen.

Induvac kent van de bekende merken vloeistofring vacuümpompen die er verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt de afmetingen en heeft hiervoor standaard piping ontworpen om snel een vervangende pomp te kunnen regelen.

Heeft u interesse neem dan contact op met de serviceafdeling van Induvac b.v.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer