Induvac op de Industrial Processing

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
88 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023

Induvac staat voor Industrieel vacuüm, maar de activiteiten beperken zich niet tot het leveren van alleen vacuümpompen. Zo levert Induvac een compleet programma ventilatoren, proces filters en compressoren met een overdruk tot circa 2 bar(g). Elke klant, van slagerij tot raffinaderij, kan vertrouwen op een passende dienstverlening of product. Induvac realiseert maatwerk installaties, biedt service en levert vervangingsonderdelen.

Tijdens deze editie van de Industrial Processing neemt Induvac voor het eerst deel aan het Pomp.nl plein. Tijdens de beurs zal de nadruk worden gelegd op producten en diensten die worden geleverd aan bedrijven in de (petro) chemie. Induvac zal bijvoorbeeld blowers, vloeistofringpompen en procesfilters tonen. Er wordt ook aandacht besteed aan de “custom made” systemen en de kostenbesparende systemen die Induvac ontwerpt en fabriceert. Natuurlijk bent u ook welkom op de stand voor informatie over andere producten die Induvac levert.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer