Induvac lanceert nieuwe webshop

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Sinds enkele dagen staat de nieuwe webshop van Induvac online. De categorieën zijn gerangschikt en overzichtelijk ingedeeld, waardoor het makkelijker wordt om de producten te selecteren. De nieuwe webshop is een logisch vervolg op de uitbreiding van het assortiment filters en spare parts.

De uitbreiding is met name gericht op de beschikbaarheid en snelle levering van pakkingen, schottensets en complete reparatiesets voor nagenoeg alle gerenommeerde merken uit de markt. Deze onderdelen zijn beschikbaar voor zowel droge- als oliegesmeerde draaischuifvacuümpompen.

Induvac heeft een goede reputatie opgebouwd als onafhankelijke leverancier van filters, olieafscheiders en reserve onderdelen voor vacuümpompen. De prijzen zijn scherp en de onderdelen zijn veelal uit voorraad leverbaar.

Neem voor meer informatie contact op met Induvac of bestel de onderdelen via de nieuwe webshop.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer