Induvac geeft nieuwe brochure uit

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Induvac brengt een nieuwe brochure uit over de procesfilters, persluchtfilters en aanzuigfilters zoals deze in het leveringsprogramma gevoerd worden.
De brochure bevat overzichtelijke tabellen voor de persluchtfilters en de aanzuigfilters voor vacuümpompen en compressoren met capaciteiten en afmetingen, zodat vanuit de brochure al een selectie gemaakt kan worden.
Verder wordt een inzicht gegeven in de verschillende filtermogelijkheden voor vloeistoffen en gassen, waarbij het zelfs mogelijk is om gassen te filteren tot een temperatuur van boven de 900 °C en vloeistoffen onder hoge druk te filteren.
Tevens wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste procesfilter behuizingen, zoals daar zijn zakken filterhuizen, sanitairfilters, enkelvoudige en meervoudige filterhuizen en speciale klant gemaakte filters in allerlei materiaalsoorten.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer