Indutrade Benelux neemt Kin Pompentechniek over

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Indutrade Benelux neemt Kin Pompentechniek over

Per 1 november heeft Kin Pompentechniek BV zich aangesloten bij Indutrade Benelux. Kin Pompentechniek is een technische handelsonderneming die zich focust op de verkoop van pompen voor vloeistoftransport. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar importeur in de Benelux van een aantal gerenommeerde pompmerken. Het assortiment omvat zowel producten voor de consumentenmarkt, als pompen voor de industrie, tuinbouw, zwembadindustrie, afvalwaterbehandeling en machinebouw (OEM).

Industriële nichetoepassingen
Indutrade Benelux is de holdingmaatschappij van de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, aan de Nasday OMX Stockholm beursgenoteerde, Indutrade AB. De Indutrade-bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten. Het concern richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen en is verdeeld in vijf divisies:

•Engineering & Equipment
•Flow Technology
•Industrial Components
•Special Products
•Fluids & Mechanical Solutions

Kin Pompentechniek valt onder het bedrijfsonderdeel ‘Special Products’.

Onderscheidende technische verkooporganisatie
Doelstelling van Indutrade is verder te groeien met gezonde bedrijven. De kernwaarde van Indutrade, een sterk gedecentraliseerde structuur, is hierbij onderscheidend. Alle bedrijven hebben hun eigen identiteit en bedrijfsvisie. Deze vrijheid staat aan de basis van de ondernemende spirit binnen de organisatie en de optimale dienstverlening aan klanten. Als moedermaatschappij biedt Indutrade Benelux ondersteuning op het gebied van industriële know-how, financiën, ontwikkeling en management. De dochterondernemingen profiteren onderling van benchmarking en het informeel uitwisselen van ervaringen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Indutrade Benelux neemt Kin Pompentechniek over

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer