Industriële Week van start

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Industriële Week van start
Article image of: Industriële Week van start

Zesvoudig ‘Sterkste man van Nederland’ Jarno Hams heeft de Industriële Week, 5 tot en met 8 oktober 2010 in Jaarbeurs Utrecht, officieel geopend. De beurzen van deze week, Macropack, Industrial Processing, Industry & automation en Aandrijftechniek, werden in gang gezet door Jarno door een tien ton zware truck naar voren te trekken. Het overkoepelende thema van de Industriële Week is dit jaar ‘Fit for the future’. Arwen Obermeyer, clustermanager Industrie van beursorganisator VNU Exhibitions Europe, maakte de vergelijking met topsport. “Elke dag leveren bedrijven werkzaam in de industrie een topprestatie. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn gunnen we met deze beurzen bedrijven een kijkje in de toekomst.”

De Industriële Week wordt voor het eerst georganiseerd onder één overkoepelend thema ‘Fit for the Future, we know how!’. Dit thema toont aan dat de Industriële Week klaar is voor de toekomst. Centraal staan de vijf subthema’s energie, milieu, partnership, innovatie en veiligheid.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer