Industriële Week en HET Instrument bundelen krachten

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Industriële Week en HET Instrument bundelen krachten

De Industriële Week en HET Instrument worden vanaf de tweede week van oktober 2010 iedere twee jaar gelijktijdig gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Hierover hebben FHI, federatie van technologiebranches en VNU Exhibitions Europe overeenstemming bereikt met FEDA, Nederlands Verpakkingscentrum NVC, Vereniging Machevo & Bulk en de FHI-branches voor Industriële Elektronica, Industriële Automatisering en Laboratorium Technologie.

Genoemde partijen zien deze stap als een doorbraak waar zowel de betrokken exposerende bedrijven als hun klanten die de verschillende beurzen bezoeken baat bij hebben. De betrokken organisaties beogen een langdurige en intensieve samenwerking. In 2010 rekenen de organisatoren op zo’n 45.000 bezoekers. Met elfhonderd exposanten biedt Utrecht ruimte aan een uniek platform in de Benelux.

Bezoekers hebben er baat bij als ze in dezelfde periode alle beurzen op één locatie bij elkaar vinden. Exposanten weten zich tegelijk verzekerd van maximale bezoekersfocus. Exposerende bedrijven worden ook niet langer voor de keuze gesteld in dezelfde periode aan verschillende evenementen deel te nemen. Voor zo’n vijftig bedrijven die zowel deelnemen aan één van de beurzen van de Industriële Week als aan HET Instrument levert dit een forse kostenbesparing op.

De Industriële Week en HET Instrument worden van 5 tot en met 8 oktober 2010 gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Geschreven door

Logo van:Industriële Week en HET Instrument bundelen krachten

FHI, federatie van technologiebranches

FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk... Lees meer