In 7 stappen naar optimaal doseren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: In 7 stappen naar optimaal doseren

Grondstoffen goed doseren: weten hoe? Registreer je dan nu voor onze online colleges. Nauwkeurig en constant doseren van grondstoffen aan het proces is bepalend voor het eindproduct. Productafkeur én stilstand door brugvorming, verstopping of stofvorming wil je immers voorkomen.

In de online colleges van SPS | Solids Process Solutions maak je, in 7 stappen, verdeeld over 15 colleges, kennis met de belangrijkste aspecten van stortgoed, op weg naar optimaal doseren.

In deze video, college 13, vertel ik meer over STAP 5, het berekenen van de navulcapaciteit. We kijken naar de selectieparameters, selectietool FeederSelect 3.0 en laten 4 rekenvoorbeelden zien. In deze nieuwe versie van FeederSelect is er een uitbreiding opgenomen om de navulcapaciteit te berekenen.

Het door SPS | Solids Process Solutions ontwikkelde programma, selecteert geschikte feedertype(s) op basis van in te geven procesgegevens van de doseertoepassing. Dit is geheel zelfstandig in te voeren op ieder gewenst moment. Voor meer informatie en kosteloze registratie mail je naar rob@spssolutions.nl o.v.v. “FeederSelect 3.0”.

Wil je meer weten? Klik dan op de link “Online Colleges” om te registreren voor de online colleges!

Online Colleges icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:In 7 stappen naar optimaal doseren

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer