Identificeer leidingen in elk bedrijf op een duurzame manier

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Identificeer leidingen in elk bedrijf op een duurzame manier

De nieuwe, duurzame en betrouwbare kleurgecodeerde leidingmerkers kunnen voldoen aan wereldwijde normen en bieden de perfecte oplossing voor klanten die op zoek zijn naar een flexibele manier om leidingen te markeren.

Duidelijk zichtbare en leesbare leidingmerkers die de leidinginhoud en stroomrichting aanduiden, leiden tot meer efficiëntie bij onderhoudswerkzaamheden. Onderhoudsteams zien onmiddellijk welke leidingen onderhoud nodig hebben en welke afsluiters afgesloten moeten worden. Leidingmerkers zorgen niet alleen voor meer efficiëntie maar helpen ook om ongevallen te voorkomen door werknemers, externe partners en eerstehulpdiensten te waarschuwen voor gevaarlijke leidinginhoud.

Leidingmerkers verminderen niet alleen het aantal ongevallen op de werkplek maar verbeteren ook de efficiëntie op voorwaarde dat ze goed bevestigd zijn en leesbaar blijven. Op basis van testen in onze eigen laboratoria, volgens gestandaardiseerde testmethoden, bieden we Indoor, Outdoor en Outdoor+ leidingmerkers aan met een maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid voor elke toepassing:
⦁Indoor: levensduur van 5 jaar
⦁Outdoor: levensduur van 5 jaar
⦁Outdoor+: levensduur van 10 jaar (8 jaar voor materiaal zonder kleefstof)
De Indoor, Outdoor en Outdoor+ leidingmerkers van Brady zijn in alle kleurencombinaties verkrijgbaar en kunnen aan elke lokale regelgeving, industrie- of bedrijfsnorm beantwoorden.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Identificeer leidingen in elk bedrijf op een duurzame manier

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labelling en identificatie. En dat... Lees meer