Hygiëneproblemen zijn verleden tijd met onze radartechnologie

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hygiëneproblemen zijn verleden tijd met onze radartechnologie

Verscherpte hygiëne-eisen en voedselveiligheid, twee hot-items in de foodsector. Op Food Technology komt de wereld van de voedingsmiddelenindustrie samen met de wereld van techniek. En waar techniek is, is VEGA.

Contactloze metingen, hygiënischer krijgt u het niet. Tel daar 100% meetzekerheid bij op en u heeft het ideale ingrediënt voor uw proces. Op 12 en 13 april wordt hét event voor hightech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie gehouden: Food Technology 2023. En VEGA is aanwezig. Op onze stand maakt u kennis onze kostengunstige niveausensoren, waardoor radartechnologie ineens binnen bereik is voor u.

Nooit meer kalibreren
Radartechnologie maakt het mogelijk niveau te meten met een sensor die nooit gekalibreerd hoeft te worden. Als de sensor eenmaal geïnstalleerd is, heeft u er geen omkijken meer naar.

Hygiënisch meten
Contactloze radarmetingen, de sensor komt nooit in aanraking met het product. Het stilleggen van het proces vanwege hygiëneproblemen is met onze sensor verleden tijd.

100% meetzekerheid
Door de continue niveaumeting kunt u op ieder gewenst moment van de dag de actuele inhoud meten. Hierdoor bent altijd u 100% zeker van uw voorraad.

Eenvoudige inbedrijfname en bediening
Met bluetooth kijkt VEGA ver in de toekomst. Maar deze draadloze technologie geeft processen nu al meer flexibiliteit. De draadloze communicatie zorgt voor een betere toegankelijkheid. De technologie maakt parametrering, weergave en diagnose mogelijk vanaf een afstand tot wel 50 meter en bespaart daarmee tijd en voorkomt risico’s. Heel eenvoudig via de VEGA Tools-app – op elke smartphone of tablet.

Meer weten?icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hygiëneproblemen zijn verleden tijd met onze radartechnologie

VEGA Meet- en Regeltechniek

Specialist in niveau-, schakel- en drukmeettechniek Lees meer