Horizontaal uitneembare hopper in feeder

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Horizontaal uitneembare hopper in feeder

Meer dan vijftien jaar hebben de Hethon feeders / doseermachines voor poeders en granulaten geen noemenswaardige verandering ondergaan.

Echter, in een tijd waar efficiënt werken een must is kwam er uit de markt vraag naar een nog eenvoudiger te verwijderen flexible hopper. Dit probleem deed zich vooral voor bij feeders die als onderdeel van een grotere installatie werden ingebouwd. Het verwijderen van de flexible hopper is onder andere noodzakelijk voor het reinigen ervan.

Derhalve is het bestaande feeder concept opnieuw bekeken, waarbij naar een oplossing is gezocht die compatible moest zijn met de bestaande feeders. De oplossing is gevonden in de “F” – series feeder.

Door het aanpassen van het feeder frame en een kleine toevoeging aan het voorpaneel is de mogelijkheid gecreëerd de flexible hopper horizontaal uit de feeder te trekken. Deze verandering betreft alle feeder modellen.
Tevens is er een aanpassing op het hopperlager en de hopperas van het model 40 gemaakt. Hierdoor zijn de hopperassen van de modellen 40 en 60 onderling uitwisselbaar geworden.

De nieuwe modellen worden vanaf heden als standaard geleverd.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark