Hoog Chinees bezoek bij Van Beek Schroeftransport

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hoog Chinees bezoek bij Van Beek Schroeftransport

De opmars van China is een grote kans voor Europese bedrijven en deze heeft Van Beek, fabrikant van schroeftransporteurs, niet onbenut gelaten. Het resultaat van alle inspanningen is een grote opdracht waarvoor zij op 24 april jl. een hoge delegatie van het Chinese chemieconcern Tianjin Dagu Chemical Industry Co. Ltd. uit Tanggu mochten ontvangen.

De groep bestond uit leden van het hoger management, engineers, productmanagers en een tolk. Allen betrokken bij de opzet van een nieuwe plant voor Tianjin Dagu Chemical Industry met een oppervlakte van 2,820,000 m2.
De dag bestond uit het verder kennismaken met Van Beek en de divisie Celsius (thermisch schroeftransport) en eindigde met een rondleiding door de fabriek en het testcentrum. Tevens inspecteerden zij de zeven, voor Tianjin Dagu Chemical Industry, in productie zijnde schroeftransporteurs.
Deze geavanceerde roestvaststalen trogtransporteurs gaan ingezet worden voor een compounding installatie, waarbij de verschillende componenten om ABS kunststof te maken door de transporteur gedoseerd en gemengd worden waarna deze de extruder ingaan.

Van Beek heeft altijd fors geïnvesteerd in engineering, productie en ict en is hierdoor in staat een hoge constante kwaliteit te leveren aan haar afnemers, waar ook ter wereld. Ook bij het zoeken naar innovatieve oplossingen, zoals dat nodig is bij het opzetten van een nieuwe plant, kan men op Van Beek rekenen. Deze meerwaarde maakt voor Tianjin Dagu Chemical Industry het verschil.

Geschreven door

Logo van:Hoog Chinees bezoek bij Van Beek Schroeftransport

Van Beek

Van Beek uit Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek ontwerpt... Lees meer