Hogedruk persluchtdrogers op Maritiembeurs in Gorinchem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hogedruk persluchtdrogers op Maritiembeurs in Gorinchem

Op 29, 30 en 31 mei presenteert Beko technologies op de Maritiembeurs in de Evenementenal in Gorinchem een aantal van haar persluchtdrogers.

Speciaal voor dit evenement wordt persluchtdroging onder de aandacht gebracht. Aan boord van schepen zijn kleppen, cilinders en ventielen onderhevig aan vorstschade. De adsorptiedrogers Drypoint® ACHP bevatten twee kolommen gevuld met sterk adsorberende korrels. De unit is standaard in roestvrijstaal uitgerust voor een lange levensduur en voorzien van compressor synchronisatie voor energiebesparende werking.

Een startmotor op een schip vereist hogedruk perslucht om op te starten. Als de lucht vocht bevat, kan er een storing optreden. Koeldrogers zijn de meest economische manier om perslucht te drogen en zijn allang de standard op de markt voor efficiënte persluchtdroging. De Drypoint® RA drogers zijn in diverse modellen en capaciteiten beschikbaar zoals de eco uitvoering, hogedruk, hoge temperatuur, gecoat en (zee)watergekoeld. In deze koeldrogers worden R134a en R407C koelmiddel gebruikt. Deze drogers hebben een lage GWP-waarde en vallen niet onder de F-gasregeling die de uitstoot van CO2 de komende jaren wil beperken.

Op beursstand G.131 worden deze drogers gepresenteerd. De Maritiembeurs vindt plaats op 29, 30 en 31 mei in de Evenementenhal in Gorinchem.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Beko Technologies BV

Droge transportlucht is essentieel voor het transporteren van droge stoffen zoals meel, suiker, cacao en cement. Onvoldoende behandeld zorgt vochtige transportlucht voor klonterende poeder, verstopte leidingen en bacteriegroei. BEKO TECHNOLOGIES... Lees meer