Verhoog de efficiëntie door de gegevensuitwisseling te optimaliseren en realtime bruikbare inzichten te verstrekken. Ontdek Intelligente productieoplossingen van Brady!

Zoals bijna alles tegenwoordig ondergaan ook de productieprocessen een ingrijpende verandering. Door moderne identificatiemethoden toe te passen – zoals geavanceerde barcode- en labelingtechnologieën, RFID, machineconnectiviteit en integratie van bedrijfssystemen – krijgen organisaties meer inzicht in hun activiteiten dan tot voor kort mogelijk was. De zichtbaarheid die u nodig heeft om uw bedrijfsvoering drastisch te veranderen: • Informatie in real time – u weet wat er gebeurt, wanneer het gebeurt en waarom • Operationele flexibiliteit – snel aanpassen aan veranderende productiebehoeften • Naadloze productiviteit – activa en voorraden holistisch beheren en opschalen op aanvraag • Gepersonaliseerde oplossingen – gegevensuitwisseling en workflows gemakkelijk personaliseren

Realtime-informatie en -inzichten om elke productiefaciliteit te optimaliseren

Als het om efficiëntie, productiviteit en kostenbesparingen gaat, is real time waar het om draait. De intelligente productieoplossingen van Brady verbinden al uw productiemiddelen met elkaar voor real-time productiebeheer, geavanceerde gegevensanalyses en ongeëvenaard zakelijk inzicht. • ‘Smart Factory’-meldingen bij te veel of te weinig voorraden of grondstoffen • Zichtbaarheid van de productieverwerkingscapaciteit (dashboardweergave van werk in uitvoering) • Integratie van gegevens van bestaande apparatuur- en bedrijfssysteemoplossingen Fabrikanten vertrouwen op de producten en software van Brady om hen te helpen fouten te elimineren, de productie te verifiëren, productieprocessen te automatiseren, onderdelen te traceren en nog veel meer. Met ons intelligente productie-ecosysteem kunt u uw Brady-producten met elkaar verbinden voor end-to-end zichtbaarheid en flexibiliteit. Wat kan RFID voor uw bedrijf betekenen? Hoe kunt u de mogelijkheden ervan optimaal benutten? Welke efficiëntieverbeteringen heeft deze technologie u te bieden? Bouw uw Smart Factory met een betrouwbare productiepartner die met u meegroeit!

Begin nu met Brady >>
identificatiebarcodesRFIDconnectiviteit