Hoe begint u veilig aan het nieuwe jaar

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hoe begint u veilig aan het nieuwe jaar

De strooigoedbak van Denios is een weerbestendige opvangbak van milieuvriendelijk polyethyleen. Polyethyleen is in tegenstelling tot veel andere materialen zeer slagvast. Onze strooigoedbak is leverbaar als direct op de grond staande bak, met een onderstel met poten of met een onderstel met wielen als verrijdbare versie. De uitvoering met poten kan met een pompwagen of een heftruck worden verplaatst, ook in gevulde toestand.

Onze voorraad- en reinigingswagen beschikt over twee grote compartimenten. Èèn ruimte is geschikt als voorraadcompartiment, het andere compartiment geschikt voor opslag van gebruikt granulaat. Met behulp van de bijbehorende zeef kunnen grotere vuilresten verwijderd worden en separaat afgevoerd worden. Bij gebruik van DENSORB Universeel granulaat kan reeds gebruikt granulaat hergebruikt worden. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de afvalverwerkingskosten. Alle bakken zijn geschikt voor korrelige materialen, zoals strooizout, zand of absorptiegranulaat.

Wees voorbereid op lekkages of gladheid en voorkom ongevallen, vooral nu de winter op komst is.

Geschreven door

Denios BV

Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal om risico’s voor mens en milieu te reduceren. Integrale samenwerking met onze opdrachtgevers, een brede, unieke specialisatie en ervaren adviseurs bieden voor iedere situatie de veiligste oplossing. Lees meer