HITMA Process valt in de prijzen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: HITMA Process valt in de prijzen

Tijdens de internationale producttraining van Foxboro/Eckardt (Invensys) in Alicante (Spanje) is HITMA Process maar liefst 2 maal onderscheiden als partner/distributeur van Invensys. Het technische handels- en servicebedrijf uit Uithoorn sleepte awards in de wacht voor:

– Largest Full Portfolio Partner 2012-2013
– Strongest Service Partner 2011-2012

Ten opzicht van andere Invensys-distributeurs heeft HITMA Process met de verkoopactiviteiten de grootste productspreiding uit het Foxboro/Eckardt Measurement & Instrumentatie pakket gerealiseerd. Daarbij ondersteunt het bedrijf dit brede aanbod, aldus Invensys, ook als de beste. Vandaar dat ook de HITMA-servicedienst in de prijzen viel voor hun service- en onderhoudsactiviteiten t.b.v. de Foxboro- en Foxboro/Eckardt-producten.

Een prestatie om trots op te zijn. Knap teamwork van het verkoopteam Procesinstrumentatie en de servicedienst van HITMA Process.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:HITMA Process valt in de prijzen

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer