HITMA introduceert nieuwe lijn KIMO-transmitters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

HITMA introduceert van fabrikant KIMO een nieuwe serie transmitters. De serie bevat 4 verschillende modellen.

De Klasse 50 bestaat uit eenvoudig te monteren transmitters en sensoren voor temperatuur, luchtvochtigheid en druk. De transmitters zijn softwarematig of met `dipswitches` in te stellen. Ze zijn voorzien van een analoge uitgang, Pt100, 0 tot 10 Volt of 4 tot 20 mA.

De Klasse 100 transmitters zijn leverbaar met en zonder digitaal LCD-display. Ze hebben een 4 tot 20 mA- en een 0 tot 10 Volt-uitgang. De transmitters zijn softwarematig of met `dipswitches` in te stellen. Door de unieke bajonetbevestiging zijn de transmitters eenvoudig en snel te monteren. De Klasse 100 is leverbaar voor temperatuur, luchtvochtigheid, druk en luchtsnelheid.

De Klasse 200 en 300 transmitters hebben, net als de KIMO-testapparatuur `SMART-PRO-sensors`. Als de sensor wordt aangesloten, herkent de transmitter direct het type en de kalibratiegegevens van de sensor. Het bereik van de analoge uitgang is te programmeren over het gehele bereik van de te meten grootheid. De transmitters zijn via het Key-pad of softwarematig te programmeren. Alle modellen hebben 2 alarmcontacten met LED-aanduiding en optioneel een alfanumerieke LCD-display. De klasse 300-transmitters zijn ook geschikt voor digitale communicatie.

Geschreven door

Logo van:HITMA introduceert nieuwe lijn KIMO-transmitters

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer