HITMA Instrumentatie viert maart Magnehelic maand

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: HITMA Instrumentatie viert maart Magnehelic maand

Wereldwijd zijn er meer dan 15 miljoen Magnehelic-manometers verkocht. Daar is Hitma instrumentatie als vaste Dwyer-distributeur in de Benelux bijzonder trots op. In de ruim 40 jaar dat zij Dwyer vertegenwoordigen, is de Magnehelic uitgegroeid tot één van hun populairste producten.

#Magnehelicmaand
Omdat de Magnehelic zo’n bijzondere manometer is, heeft Hitma instrumentatie de maand maart uitgeroepen tot #Magnehelicmaand. Iedere dag versturen zij via hun Twitter-account @HITMAInstrument een tweet met een #DwyerMagnehelic-applicatiefoto. U zult versteld staan van de opmerkelijke toepassingen die ertussen zitten. Als u Hitma instrumentatie volgt, ontdekt u hoe veelzijdig de Magnehelic is.

Magnehelic-fotowedstrijd
Past u de Magnehelic ook in uw bedrijf toe? Maak een mooie foto van de applicatie en stuur deze via Twitter of per e-mail op. De 10 mooiste, leukste of origineelste toepassingsfoto’s worden door Hitma instrumentatie beloond met een leuke prijs.

Magnehelic-video
Ook productspecialist Teun Mulder is een enthousiaste fan van de Dwyer Magnehelic. In een speciale video brengt hij een hommage aan deze wereldberoemde manometer.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:HITMA Instrumentatie viert maart Magnehelic maand

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer