HITMA Instrumentatie explosieveilig op Het Instrument

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: HITMA Instrumentatie explosieveilig op Het Instrument

De deelname van HITMA Instrumentatie aan de beurs Het Instrument staat in het teken van explosieveilig. Op stand 11-D021 presenteert het bedrijf:

De Dwyer explosieveilige drukverschilschakelaar serie 1950. Deze beschikt over UL-, CSA- en FM-certificaten voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (Class I group C en D, Class II group E, F en G en Class III). Voor ATEX-uitvoering is er de Dwyer-serie 1950G.

De Barksdale explosieveilige drukschakelaar serie 96x, compacte roestvrijstalen drukschakelaar voor druk en vacuüm. Het meetelement bestaat uit een piston met een Viton-membraam. Eenvoudig in te stellen en trillingen en schokken hebben geen invloed op het schalkelpunt.

Barksdale vlotterschakelaar serie UNS 2100-Ex, intrinsiekveilig en roestvrijstaal. Custom made verkrijgbaar met onder andere meerdere schakelpunten, verschillende vlotterlengtes en elektrische aansluitingen.

Beka digitale 2-draads indicators voor veldmontage voor duidelijke digitale indicatie in het veld. Robuuste indicators met LCD-display. De behuizing is van GRP-kunststof met beschermingsklasse IP66. De indicators zijn leverbaar in een EEx ia, EEx nL en normale uitvoering.

Beka explosieveilige intelligende displays voor veldmontage, leverbaar met Profibus PA en Foundation fieldbus. Kan tot maximaal acht procesvariabelen weergeven. De behuizing is van GRP-kunststof met een beschermingsklasse IP66. De indicators zijn leverbaar in een EEx ia en normale uitvoering.

Geschreven door

Logo van:HITMA Instrumentatie explosieveilig op Het Instrument

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer