High Flow big bag losstation van WAM, type SBB-HFF

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
55 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: High Flow big bag losstation van WAM, type SBB-HFF

Als specialist in de stortgoedsector is WAM altijd op zoek naar verbeteringen en innovatieve oplossingen. De ontwikkeling en de productie van alle machines, installaties en componenten zijn volledig in eigen hand.

Een mooi resultaat van effectieve product ontwikkeling is de High Flow big bag losstation type SBB-HFF. Dit design is specifiek ontworpen om een goede, probleemloze uitstroom van de big-bags te garanderen. De SBB-HFF heeft een innovatief peddel systeem die ervoor zorgt dat de zakken volledig en gecontroleerd worden geleegd.

De pneumatische peddels zijn conform een speciaal programma in te stellen , waarbij het doel is om ervoor te zorgen dat problemen als brugvorming, rat holing en het slecht uitstromen wordt voorkomen.

Mochten er klonten of brokken in de big bag zitten dan is de LBC kluitenbreker een prima oplossing die een constante productflow kan waarborgen. Deze LBC unit past als optie onder de uitloop van de SBB-HFF zonder veel extra montage dankzij het WAM standaard beleid.

De installatie is zo op elkaar afgestemd dat stilstand door uitstroom problemen wordt vermeden. Zeker in de voeding, veevoeder additieven en de kunststofverwerkende recycling industrie zijn dit eisen waar WAM goed op ingespeeld heeft.

Er zijn 3 modellen beschikbaar, een standaard basis model, een model voor een heftruck belading en een model met een hijsbalk, in een staal gecoate of roestvaststalen versie.

Geschreven door

Logo van:High Flow big bag losstation van WAM, type SBB-HFF

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer