Het vernieuwde doseersysteem DULCODOS® panel (DSWb)

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Het vernieuwde doseersysteem DULCODOS® panel (DSWb)
Article image of: Het vernieuwde doseersysteem DULCODOS® panel (DSWb)

De Dulcodos® panel is een compleet doseersysteem voor een betrouwbare dosering van chemicaliën. Deze is nu snel verkrijgbaar in een nog plaatsbesparender uitvoering – dankzij onze nieuwe normen. Afhankelijk van de bestendigheid van de materialen, de pompcapaciteit en de functionaliteit, kunt u kiezen uit perfect op elkaar afgestemde componenten.

Onze snel beschikbare oplossing voor uw doseertaak.
Het doseersysteem Dulcodos® is uw gemakkelijke weg naar een betrouwbare dosering van vloeibare chemicaliën – en dankzij de voorgeconfigureerde modules is het systeem ook nog eens snel leverbaar en bijzonder voordelig.

Het hart van het doseersysteem is de doseerpomp. Het aantal doseringen en doseerpompen moet worden vastgelegd. U heeft de keuze uit meerdere modellen. Hieruit volgen dan de geschikte componenten, zoals de montageplaat, het leidingwerk en de hydraulische en elektrische accessoires.

Het nieuwe ventielblok voor de magneetdoseerpompen geeft het doseersysteem een overzichtelijke structuur. Voor de absolute bedrijfszekerheid is elk systeem uitgerust met twee overstortventielen, een lekbak met leksensor en een vat voor volumetrisch kalibreren voor een gecontroleerde dosering. Daarnaast kan een inductieve flowmeter worden geselecteerd (met of zonder display). Deze eenvoudige configuratie maakt een snelle levering mogelijk, evenals een snelle inbedrijfstelling.

Pompcapaciteit afhankelijk van de gekozen pomp 1000 l/h, tegendruk 10-2 bar.

Uw voordelen
– Betrouwbaar en veilig doseren van vloeibare chemicaliën
met beproefde membraandoseerpompen.
– Stevige montageplaats en montagekast.
– Systemen met 1 of 2 pompen en 1 of 2 doseerpunten.

geschreven door

ProMinent Verder BV

ProMinent Verder in Vleuten is de Nederlandse vertegenwoordiging van de internationale ProMinent Groep. Al ruim 40 jaar is ProMinent wereldwijd actief in de waterbehandeling en doseeroplossingen voor de procesindustrie. ProMinent... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer