Henri Michiels verlaat Dinnissen

icon.highlightedarticle.dark Management
100 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Henri Michiels verlaat Dinnissen

Henri Michiels is 2 januari 2015 afgetreden als directeur-aandeelhouder bij Dinnissen Process Technology in Sevenum. Henri Michiels was sinds 1984 werkzaam als projectmanager bij dit bedrijf. Sinds 2002 vervulde hij de functie van directeur-aandeelhouder. Henri Michiels was de laatste jaren ook actief als oprichter bij Smood Smart Food dat innovatieve voeding ontwikkelt en produceert uit groenten en fruit. Henri Michiels zal zich in de toekomst volledig concentreren op zijn nieuwe bedrijf.

Henri Michiels was directeur/aandeelhouder sinds 2002. De afgelopen drie jaar was hij betrokken bij de oprichting en start van Smood, Smart Food in Horst. Smood ontwikkelt innovatieve gezonde voeding uit groenten en fruit door de toepassing van nieuwe procestechnieken. Henri Michiels wil zich de komende jaren volledig gaan richten op dit bedrijf Smood.

Meer informatie over Smood ziet u in de film, en via de externe link hieronder

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Henri Michiels verlaat Dinnissen

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer