HECHT Anlagenbau organiseert tweedaags Solids vakseminar

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: HECHT Anlagenbau organiseert tweedaags Solids vakseminar

HECHT Anlagenbau organiseert een tweedaags “Solids“ vakseminar op 23-24 mei 2007 in het Congrescentrum Bovendonk in Hoeven (bij Breda)

Vanuit verschillende gezichtspunten belichten nationale en internationale deskundige sprekers in dit seminar de eisen voor een gesloten, veilige en hygiënisch handling van droge stoffen in de chemische, levensmiddelen en farmaceutische industrie.
De EG-richtlijn verlangt gesloten systemen tijdens productie in plaats van de gebruikelijke beschermende maatregelen, als stofmaskers en beschermende kleding. In dit vakseminar wordt de concrete inhoud van de ICH Q7A voor de productie van actieve stoffen voorgesteld; de eisen daarvoor en de toepassingen in de praktijk worden gedetailleerd toegelicht.
De gepresenteerde onderwerpen richten zich specifiek op methoden binnen de productie en de beschikbare technieken voor werknemers in de chemische en voedingsmiddelen industrie en bij de productie van actieve stoffen en medicijnen. Onderwerpen over High Containment Systemen worden uitvoerig toegelicht, met de aanwezigen besproken en beoordeeld.

In Congrescentrum Bovendonk worden verschillende HECHT ProClean systemen tentoongesteld, die door de bezoekers kunnen worden bekeken.

Voor het programma,

Geschreven door

Logo van:HECHT Anlagenbau organiseert tweedaags Solids vakseminar

Hecht Technologie GmbH

Hecht is specialist in poederhandling systemen. Specifiek sterk in: lossen/vullen van big-bags, containers, vaten etc., pneumatisch transport, automatische monstername-apparatuur en afsluiters. Marktgebieden: hoogwaardige chemie, voeding en pharma. ProClean® SAS-beschermfolie systeem... Lees meer