HAS Kennistransfer zorgt voor seminarprogramma Foodtech 2012

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: HAS Kennistransfer zorgt voor seminarprogramma Foodtech 2012

Foodtech 2012 zal de aankomende editie opnieuw samenwerken met noemenswaardige branche- en kennispartijen uit de voedingsmiddelenindustrie. Op woensdag 23 & donderdag 24 mei 2012 staat de vakbeurs Foodtech in Autotron Rosmalen. Nadat eerder bekend gemaakt werd dat Food & Nutrition Delta en Foodtech haar krachten bundelen, staat ook HAS Kennistransfer garant voor een zeer praktisch programma.

HAS Kennistransfer is als kennisinstelling verbonden aan hogeschool HAS Den Bosch en is bedrijven in de agribusiness, food-, milieu- en groene sector van dienst met opleiding, training en toegepast onderzoek & advies. Zij hebben door de directe relatie met HAS Den Bosch, actuele kennis en brede deskundigheid in huis en zijn de schakel tussen onderwijs en de foodindustrie.
De projecten die uitgevoerd worden richten zich op marktonderzoek, food design, concept en productontwikkeling, procestechnologie, kwaliteitszorg en voedselveiligheid. Ook in procesoptimalisering, reststroom valorisatie, energie- en waterbeheer, milieuzorg, logistiek, distributie en bedrijfsorganisatie zijn ze thuis.

Het grote netwerk dat HAS Kennistransfer in deze vakgebieden en sectoren bezit, zorgt ervoor dat zij een uitgebreid lezingenprogramma neer zetten voor de bezoeker van FOODTECH. De lezingen worden praktijkgericht ingevuld per sector, zoals bijvoorbeeld vlees/vis, zuivel, brood/banket, convenience en AGF. Het complete programma met sprekers en onderwerpen zal binnenkort gepresenteerd worden.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer