Handscanner MAH120 voor 1D- en 2D-codes

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Handscanner MAH120 voor 1D- en 2D-codes
Article image of: Handscanner MAH120 voor 1D- en 2D-codes

De ODT-HH-MAH120, met een klassieke pistoolvorm, is een robuste en betaalbare scanner voor alle standaardbarcodes en 2D-codes. De unieke groothoeklens scant en decodeert alle barcodetypes en symbologieën, of het nu gaat om 1D, 2D, Data Matrix, PDF417, UPC/EAN/JAN, RSS, of meer dan dertig andere soorten. De scanner bestrijkt een gebied van 2 cm tot ongeveer 25 cm afhankelijk van de afmetingen van de codes of de modules.
Het gebruik van de handscanner onder moeilijke omstandigheden wordt vereenvoudigd door de stevige constructie van de ODT-HH-MAH120, die diverse malen een val van een hoogte van 2 meter op een betonnen vloer kan doorstaan.

Eigenschappen van de Data Matrix handscanner ODT-HH-MAH120:
•Alle conventionele 1D- en 2D-codes kunnen worden gelezen
•Leest in alle richtingen
•Compacte en robuuste behuizing
•Interfaces: USB, RS 232 of PS/2
•Brandpuntafstelling met rode en groene indicator
•Klantspecifieke vereisten kunnen worden geprogrammeerd met een JavaScript editor.

Geschreven door

Pepperl+Fuchs BV

Pepperl+Fuchs is een toonaangevend ontwikkelaar en producent van elektronische sensoren en componenten en marktleider op het gebied van intrinsieke veiligheid en explosiebeveiligingstechnologie. In de Factory- en Process Automation wereld zijn... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer