Grote order bij Cehave voor Van Lente

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023

Deventer/Wanssum – Van Lente Elektrotechniek B.V. implementeert een compleet nieuwe elektrotechnische installatie en industriële besturing voor de inname en productie van veevoeder voor veevoederfabriek Cehave Landbouwbelang Voeders te Wanssum.

Van Lente Elektrotechniek B.V. is door Cehave Landbouwbelang Voeders bv uit een aantal partijen geselecteerd in verband met een grote ervaring in de betreffende branche.

Het multidisciplinaire project is inmiddels gestart en loopt door tot medio 2010.

Achtergrondinformatie Van Lente Elektrotechniek B.V.

Van Lente Elektrotechniek B.V. wordt in 1933 als eenmanszaak door de heer Van Lente opgericht in Gorssel. In 1972 gaat het bedrijf verder als besloten vennootschap. In 2008 heeft het bedrijf het 75-jarig bestaan gevierd.
Van Lente Elektrotechniek B.V. is gevestigd in Deventer. Van hieruit worden projecten gereali¬seerd en opdrachten uitgevoerd in de volgende aandachtsgebieden:
-Elektrotechniek
-Industriële automatisering
-Panelenbouw
-Service & Onderhoud
-Beheer & Inspecties

Van Lente Elektrotechniek B.V. bestaat op dit moment uit ca. 100 medewerkers en is sterk in de industrie, industriële automatisering en utiliteit. In de industrie zijn de belangrijkste marktsegmenten:
-Veevoederindustrie
-Aardappelindustrie
-Zuivelindustrie
-Vleesindustrie
-Genotmiddelen industrie, papierindustrie, metaalindustrie, grafische-industrie.

Achtergrondinformatie Cehave Landbouwbelang Voeders bv
Cehave Landbouwbelang Voeders bv is een vooraanstaand producent van hoogwaardige en veilige diervoeders. Zij heeft deze positie bereikt door innovatieve toepassingen die de kostprijs van de eindproducten van haar klanten structureel verlagen. Actieve deelname aan het TrusQ-programma borgt de voedselveiligheid. De revolutionaire voersoort Air Line® en succesvolle concepten als MelkNavigator, LEGRegie® en BROILERFit zijn gebaseerd op kwaliteit en consistentie.

geschreven door

van Lente Systeemintegratie B.V.

Van Lente Systeemintegratie B.V., gevestigd in Deventer, is een toonaangevende speler op het gebied van Technische Automatisering, Technische Installaties en Technisch Beheer in de industrie (food en feed) en de... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer