Groot Display buiten goed leesbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Groot Display buiten goed leesbaar

Master Engineering bv, te Heteren, is de distributeur van het Duitse Wetec, leverancier van grote displays op maat. Deze displays kenmerken zich vanwege de zeer goede afleesbaarheid onder alle omstandigheden. Vooral in het geval van buitenopstelling met zonlicht is dit een groot voordeel. (zie foto). Het display wordt uitgerust met een lichtsensor die de lichtsterkte van de LED’s veranderd als het lichter of donker wordt. Verder zijn de LED’s van een zodanige kwaliteit dat het display altijd afleesbaar is. Naarmate de lees afstand groter wordt kiest men voor een grotere cijfer of lettergrootte.

De displays zijn leverbaar met cijfers (numeriek) of met letters (alpha-numeriek). Het aantal digits / letters is vrij te kiezen. Verder kan de leverancier ook een vaste tekst op de behuizing van het display aanbrengen. Kortom, displays op klantenspecificatie, van hoge kwaliteit en tegen goede prijzen.

Het leveringsprogramma van Master bestaat verder uit bandwegers, doseerbanden, schroefweegsystemen, valplaat meetsystemen, silo- en bunkerwegingen, batchwegers, vochtmeetsystemen, flow-no-flow signalering, metaaldetectie, Hawk niveaumeetsystemen, Sick Maihak volumemeetsystemen voor transportbanden en metaaldetectie.

Geschreven door

Logo van:Groot Display buiten goed leesbaar

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer