Gratis Seminar: Powder Handling and Processing

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gratis Seminar: Powder Handling and Processing
Article image of: Gratis Seminar: Powder Handling and Processing

Hoe lijkt het u het nieuwe jaar goed te beginnen door het volgen van onze eendaagse seminar `Powder Handling and Processing` op ons hoofdkantoor in Regensdorf (Zwitserland)?
Dit wordt georganiseerd op 25, 26 en 27 januari 2011.

Wij bieden u een interessant programma van evenementen met de laatste informatie en trends in verband met pneumatische transportsystemen, menginstallaties, voeding technologie en nog veel meer.

Als een bijzonder hoogtepunt geldt de toespraak van Tim Freeman, COO van Freeman Technology (UK), met het thema `The nature of powders – understanding and measuring powder flowability`.

De presentatie van ons test centrum door de uitvoering diverse onderzoeken met behulp van onze apparatuur is ook een hoogtepunt, en maakt een essentieel onderdeel van het seminar uit. Het biedt u de mogelijkheid om deze in eigen persoon te zien.

Zorg ervoor dat u een plek krijgt op dit gratis seminar door op tijd in te schrijven. Gebruik onderstaande link om een email te sturen vóór 11.01.2011. Wij verheugen ons op uw komst.

geschreven door

Logo van:Gratis Seminar: Powder Handling and Processing

Gericke B.V.

Gericke AG in Regensdorf/Zürich, Zwitserland, opgericht in 1894, is al meer dan honderd jaar betrokken bij het ontwerpen, fabriceren, bouwen en in bedrijf nemen van poeder processing apparatuur en daarop... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer