Gratis nieuwe poster met ISO 7010-veiligheidspictogrammen

57 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gratis nieuwe poster met ISO 7010-veiligheidspictogrammen

De International Standards Organisation heeft nieuwe pictogrammen toegevoegd aan de ISO 7010-norm, een volgende stap om te komen tot een internationaal gestandaardiseerde veiligheidstaal, gericht op maximale wereldwijde erkenning. Brady, internationaal producent van veiligheidssignalisatie, voegde de nieuwe ISO-pictogrammen toe om zo haar aanbod in veiligheidssignalisatie te vervolledigen.

Een deel van de nieuwe ISO 7010-pictogrammen zijn bestaande pictogrammen voor mariene toepassingen die toegevoegd zijn aan de ISO-norm. Naast mariene pictogrammen zijn ook een groot aantal gasgerelateerde waarschuwingspictogrammen en brandblusserpictogrammen bijgevoegd. ISO 7010 bevat nu ook een universeel veiligheidspictogram om te waarschuwen dat er op afstand bediende, of automatisch bediende voertuigen actief zijn in de omgeving. Dit nieuwe internationale veiligheidspictogram is ontworpen voor wereldwijde toepassing in steeds meer geautomatiseerde magazijnen en logistieke centra.

Brady levert alle nieuwe ISO 7010-veiligheidspictogrammen in verschillende combinaties van hoogwaardige materialen, inkt, lijm en coatings, in staat om warmte, koude, vocht, zonlicht en/of chemicaliën te weerstaan.

class=pyl3 href=http://www.nl.bradyeurope.com/bradyeurope/forms/formView.do&utm_source=SolidsProcessing&utm_medium=Enews-Advertorial&utm_campaign=ISO-Poster?url=http://domino.bradycms.com/web/apps/BEOF/BEOF.nsf/eContactUsRequest?OpenForm%26Language%3DDutch%20%28Netherlands%29%26PartNo%3DISO7010%26ProdNo%3DGratis_Poster%26PtDesc%3DEMEA-FY14-WEB-BRADY-ISO7010# target=_blank>Vraag onze GRATIS poster aan met daarop een overzicht van alle ISO 7010-veiligheidspictogrammen!

Bezoek ons tijdens Industrial Processing, Utrecht, 30 september – 3 oktober. Grijp uw kans om onze innovatieve veiligheidsoplossingen te ontdekken!
Of stuur ons een email voor meer informatie of voor onze brochure over ISO veiligheidstekens.

Geschreven door

Logo van:Gratis nieuwe poster met ISO 7010-veiligheidspictogrammen

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labelling en identificatie. En dat... Lees meer