GPI viert 20 jarig jubileum

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: GPI viert 20 jarig jubileum

20 jaar intensief bouwen is het resultaat van het huidige GPI.

Het begon 20 jaar geleden met de oprichting van het bedrijf door Fons Geurts in Lopik. Inmiddels is GPI uitgegroeid van een las en constructiebedrijf in roestvast staal tot toonaangevend specialist in tankbouw en proces apparatuur.

Huidige positie
GPI heeft de afgelopen jaren een enorm groei gerealiseerd. Een gedreven team werkt dagelijks, onder leiding van het directieteam Fons Geurts, Fred Boere en Arno Rodenburg aan een het verwerven van een stevige positie in verschillende markten (Food / Pharma / Chemicals). Van het engineeren, fabriceren en transporteren van klein hoogwaardig farmaceutische tanks tot het bouwen van tanks op locatie bij de klant. De diversiteit in kennis en ervaring binnen verschillende branches maakt GPI een toonaangevende speler in de markt.
Hoog in het vaandel staan hierbij de zorg voor de klant, de zorg voor het product en zeker ook de zorg voor de medewerkers. De medewerkers die onmisbaar zijn voor het succes en het bedrijf hebben gebracht waar ze nu na 20 jaar staat.

Toekomstvisie GPI
Ondanks de huidige economische situatie heeft GPI een zeer goede orderportefeuille en kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst. ‘Op dit moment behoren we tot de top 3 van Nederlandse tankenbouwers en over vijf jaar willen we tot de top drie van Europese tankenbouwers behoren’ zegt Boere, CEO van GPI. ‘We zijn met interessante ontwikkelingen bezig op diverse gebieden. Zo gaan we komend jaar in Burundi tanks op locatie bouwen.’ Alle informatie over GPI en haar projecten is te volgen op de website, via social media en indien gewenst kunt u op de hoogte worden gehouden door middel van de e-mail nieuwsbrief.

Wie jarig is…
Vrijdag 28 februari heeft GPI met haar medewerkers al een toost uitgebracht op het 20 jarig jubileum. Daarbij is oprichter Fons Geurts in het zonnetje gezet en heeft namens de medewerkers een beeld aangeboden gekregen. Op vrijdag 28 maart zijn alle medewerkers en partners een lang weekend naar Riga geweest.

Over GPI B.V.
GPI bouwt klantspecifieke roestvast stalen tanks en proces apparatuur. Hierbij richt zij zich op de markten Food, Pharma & Cosmetics, Chemicals en Storage. GPI onderscheidt zich door haar innovatieve oplossingen en door continu te investeren in het opbouwen van kennis op nationaal en internationaal niveau. GPI heeft 60 werknemers in dienst en viert dit jaar haar 20 jarig jubileum.

Geschreven door

Logo van:GPI viert 20 jarig jubileum

Gpi Tanks & Process Equipment

Gpi bouwt klantspecifieke roestvast stalen tanks en proces apparatuur. Hierbij richt zij zich op de markten Food, Pharma & Cosmetics, Chemicals en Storage. Gpi onderscheidt zich door haar innovatieve oplossingen... Lees meer