GPI is een erkend leerwerkbedrijf

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De engineers en technici van GPI besteden van ontwerp tot montage aandacht aan elk detail om precies te voldoen aan de behoefte van de meest veeleisende klant. De medewerkers zijn een belangrijke pijler binnen het bedrijf en daar investeert GPI in!

GPI is erkend leerwerkbedrijf wat betekent dat er op verschillende niveaus binnen het bedrijf leerlingen worden opgeleid. In onder andere de werkplaats, bij de werkvoorbereiding en bij engineering biedt GPI stagiaires de mogelijkheid om op verschillende niveaus, werkend te leren.
Daarnaast is GPI in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) bezig met de ontwikkeling van de landelijke MAG laswerkstukken / examens in RVS voor de niveaus 1 t/m 3.

‘Met onze ervaring en kennis binnen onze branche kunnen we veel informatie overdragen aan de toekomstige vakmensen. Maar het heeft ook zeker een wisselwerking. We krijgen veel positieve en enthousiaste reacties van leerlingen terug en het dwingt ons om scherp en kritisch naar ons werk te blijven kijken. En ja, we kunnen zeggen dat meerdere enthousiaste collega’s op deze manier bij GPI zijn begonnen.’ Arno Rodenburg – COO

Geschreven door

Logo van:GPI is een erkend leerwerkbedrijf

Gpi Tanks & Process Equipment

Gpi bouwt klantspecifieke roestvast stalen tanks en proces apparatuur. Hierbij richt zij zich op de markten Food, Pharma & Cosmetics, Chemicals en Storage. Gpi onderscheidt zich door haar innovatieve oplossingen... Lees meer