GMF-Gouda op de Anuga

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023

Ooit een speld horen vallen op een drukbezochte beurs? Na een bezoek aan de stand van GMF-Gouda op de Anuga Foodtec weet u hoe dit klinkt. De machinefabrikant presenteert zich namelijk op wel heel bijzondere wijze. Het is een en al rust wat de klok slaat. Een prettig tegenwicht voor alle hectiek tijdens het evenement. Het devies? zwijgen is goud. Dat u het alvast weet.

GMF-Gouda kiest welbewust voor een opvallende rol tijdens het evenement. De bezoeker treedt binnen in een oase van rust en kan naar eigen wens kennis nemen van wat GMF-Gouda te bieden heeft. Geen vluchtig en inhoudloos contact met standbemanning, maar alle vrijheid in huiselijke sfeer voor de bezoeker. “De aandacht moet volledig op de klant liggen. En dat kan het best als hij zijn eigen pad kan kiezen”, aldus commercieel directeur Mac Wirodihardjo. Geïnteresseerden kunnen tijdens de beurs een afspraak maken met GMF-Gouda. Voor een gesprek met inhoud na afloop van de beurs. In alle rust en met alle tijd.

Volop vernieuwing
De gewaagde beursstand is de spiegel voor de innovatieve weg die GMF-Gouda is ingeslagen. GMF-Gouda biedt bijvoorbeeld een uniek concept met de proeffabriek, waarin het de wensen van de klant levensecht simuleert. Door deze proefopstelling komt de klant nooit voor onaangename verrassingen te staan en kan hij naar wens eventuele specificaties bijstellen. Daarnaast wordt na de beurs een new design drum dryer gelanceerd en zijn de steam vessel door construction en de brush ’n belt verbeter

geschreven door

Andritz Gouda B.V. (v.h.Royal GMF-Gouda)

Andritz gouda, onderdeel van de beursgenoteerde Andritz group uit Graz, Oostenrijk, ontwikkelt en produceert apparatuur voor thermische processen in de chemische, voedingsmiddelen en afvalverwerkende industrie en is gespecialiseerd in complete... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer