GERO Hochtemperaturöfen bij de VERDER Groep

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: GERO Hochtemperaturöfen bij de VERDER Groep
Article image of: GERO Hochtemperaturöfen bij de VERDER Groep

Met de overname van GERO Hochtemperaturöfen GmbH & Co KG breidt de Scientific divisie binnen de VERDER Groep haar productportfolio op het gebied van warmtebehandeling uit. GERO Hochtemperaturöfen is een toonaangevende producent van vacuümovens en ovens voor toepassingen waarbij sprake is van specifieke omgevingsfactoren . Deze producten worden gebruikt voor onderzoek en in industriële processen.

Roland Geiger richtte het bedrijf meer dan 30 jaar geleden op en ontwikkelde het bedrijf door innovatie en technologisch leiderschap . Alle producten worden in Neuhausen ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. Verkoop en distributie zijn tot dusver geconcentreerd op Europa, aangevuld met een aantal activiteiten op wereldwijd niveau.

`Met de overname van GERO biedt de Scientific divisie van de VERDER Groep nu het volledige gamma van hoge temperatuurovens van 600 tot 3.000°C aan` , legt Andries Verder, CEO van de VERDER Groep uit. “De productportfolio van GERO is een goede aanvulling op het assortiment van laboratorium- en industriële ovens van de Britse fabrikant CARBOLITE Ltd , eveneens onderdeel van de VERDER Groep”.

Als onderdeel van de Scientific divisie profiteert GERO vooral van de internationale verkoop en marketing kracht van de gehele groep, met activiteiten in meer dan 80 landen. Roland Geiger blijft algemeen directeur van het bedrijf. Toekomstige plannen omvatten een uitbreiding van het kantoor in Neuhausen om aanvullende activiteiten van de divisie in het zuiden van Duitsland te faciliteren.

Geschreven door

Verder Scientific Benelux

VERDER SCIENTIFIC stelt normen in hightechapparatuur voor kwaliteitscontrole, onderzoek en ontwikkeling van vaste stoffen. Toepassingsgebieden omvatten monstervoorbereiding en analysetechnieken voor vaste stoffen. De bekende Verder Scientific fabrikanten, Retsch, Retsch Technology,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer