Gericke vernieuwt mengerprogramma met GMS 5000

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gericke vernieuwt mengerprogramma met GMS 5000
Article image of: Gericke vernieuwt mengerprogramma met GMS 5000

Gericke heeft haar serie Multiflux batchmengers uitgebreid met de GMS 5000 ECD, tot dusver de grootste dubbelassige paddlemenger uit het programma. Ook introduceert Gericke een nieuwe serie GBM enkelassige, universele batchmengers. Deze modulair gebouwde, economische mengers kunnen eenvoudig aan diverse toepassingen worden aangepast.

Gericke heeft haar serie Multiflux batchmengers uitgebreid met de GMS 5000 ECD, tot dusver de grootste dubbelassige paddlemenger uit het programma. De GMS heeft een nuttig volume van 1.000 tot 4.000 liter. Het is de enige menger van deze grootte in de markt waarvan de volledige voorzijde scharnierend kan worden geopend. De twee horizontale mengassen zijn aan de voorzijde vrijdragend, zodat de menger bij opening eenvoudig toegankelijk is. Bovendien kunnen de mengassen met paddles via een geleiderail achterwaarts volledig uit de mengkamer worden geschoven. Dit betekent dat de mengkamer en de mengwerktuigen eenvoudig en volledig toegankelijk zijn voor een snelle en grondige reiniging. De 5000 ECD is robuust uitgevoerd. Zo zijn de mengassen van massief roestvaststaal. Verder kenmerkt ook deze machine zich door de korte mengtijden waarvan de GMS-lijn bekend is.

Gericke kan de alle mengers leveren als integraal onderdeel van een totaalproces, inclusief feeders en transportsystemen. In het testcentrum kunnen met de GBM-modellen en andere menginstallaties proeven worden uitgevoerd. Gericke heeft het hoofdkantoor in Regensdorf in Zwitserland en wordt in Nederland vertegenwoordigd door Gericke BV in Hoevelaken.

geschreven door

Logo van:Gericke vernieuwt mengerprogramma met GMS 5000

Gericke B.V.

Gericke AG in Regensdorf/Zürich, Zwitserland, opgericht in 1894, is al meer dan honderd jaar betrokken bij het ontwerpen, fabriceren, bouwen en in bedrijf nemen van poeder processing apparatuur en daarop... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer