Geniox luchtbehandelingsunits vanaf nu standaard met hygiëne opties

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Geniox luchtbehandelingsunits vanaf nu standaard met hygiëne opties

Een gezond binnenklimaat is belangrijker dan ooit. Bij Systemair zijn we er van overtuigd dat hygiënische maatregelen standaard moeten zijn. Daarom zijn alle Geniox luchtbehandelingsunits #HygienicByDesign. Of het nu voor een ziekenhuis, klaslokaal of kantoorgebouw is, er zijn altijd meerdere hygiënische opties beschikbaar.

Alle modulaire Geniox luchtbehandelingsunits zijn vanaf nu leverbaar met gecertificeerde hygiënische opties. Hygiënevriendelijk wordt de standaard.

Het doel van een goed werkende en onderhouden luchtbehandelingsunit is een goed, gezond binnenklimaat. Dit verbetert ons welzijn, verlaagt het ziekteverzuim en helpt ons om beter te presteren, zowel op het werk als op school en in onze vrije tijd. Een gezond binnenklimaat is belangrijker dan ooit. Daarom is Systemair van mening dat alle luchtbehandelingsunits minimaal hygiënevriendelijk moeten zijn. Niet alleen voor ziekenhuizen en cleanrooms maar ook voor algemene ventilatietoepassingen.

Zo bieden alle Geniox luchtbehandelingsunits meerdere hygiënische opties. Naast de VDI 6022-1-certificering is Systemair de eerste grote fabrikant ter wereld die een Eurovent Certified Performance-optie aanbiedt voor “Hygienic Air Handling Units” (HAHU) als een gloednieuwe functie voor alle Geniox-units.

Een van de aandachtspunten van VDI 6022-1 is of de unit gemakkelijk schoon te maken is. Door het ontwerp van de Geniox-luchtbehandelingsunit kan de installateur alle onderdelen van de unit reinigen. Het is bijvoorbeeld vereist dat alle oppervlakken glad zijn en dat er geen scherpe randen of vormen zijn waar vuil zich kan ophopen. Dit is slechts een van de vele voorbeelden die Systemair Geniox units tot #HygienicByDesign maken.

Gedetailleerde informatie inclusief vaak gestelde vragen kunt u vinden op

Geschreven door

Systemair B.V.

Systemair is fabrikant en leverancier van energiezuinige ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, compacte WTW-units en standaard & modulaire luchtbehandelingsunits. We bieden hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen voor de utiliteit, gezondheidszorg, industrie,... Lees meer