Gastsprekers FrieslandCampina, Universiteit Magdeburg, Cosun en Nizo op Sol

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Het IP&D congres, op 2 en 3 oktober tijdens Solids Rotterdam, zal door middel van een uitgebreid workshopprogramma de bezoekers versteld doen staan van technologieën en innovaties op het gebied van vloeistoffen en vaste stoffen. Praktische workshops worden afgewisseld met seminars verzorgd door bedrijven die toonaangevend zijn in hun vakgebieden.

Maar dan zijn we er nog lang niet. Multinationals Cosun, FrieslandCampina en AVEBE vullen het programma aan door licht te werpen op de gebruikerskant. Wageningen Universiteit, Biobased EU pilot plant en NIZO gaan dieper in op duurzame processen. Bioclear staat stil bij proceshygiëne. Magdeburg Universiteit doet poederanalyses. Alles bij elkaar? Veertien lezingen, demonstraties en casestudies, oftewel: een compleet programma dat de bezoeker niet mag missen.
Op de website van Solids Rotterdam staat het complete programma van IP&D, maar we geven graag even een voorproefje, te beginnen met woensdag 2 oktober. HB Group, Delft Solid Solutions, Rockwell Automation, Ystral, ISPT, Sensus en Wageningen Universiteit gaan er op deze eerste dag al flink tegenaan, met onderwerpen variërend van duurzaamheid tot productiecapaciteit.

Op donderdag 3 oktober worden bezoekers ondergedompeld in informatie over onder andere sproeidrogers, membraan technologie, poederanalyses en scheidingsprocessen. Het programma van 3 oktober bestaat, net als het programma van 2 oktober, uit twee blokken, elk bestaande uit 4 a 5 lezingen die in totaal gemiddeld 3 uur duren. Als kers op de taart gaan bezoekers van de seminars naar huis met een USB stick met daarop de lezingen, zodat zij thuis alle informatie nog eens rustig door kunnen nemen.
Bezoekers verlaten de vakbeurs met een flinke dosis informatie en inspiratie. H

et bijwonen van één of meerdere blokken van het IP&D congres maken een bezoek dan ook compleet en is onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met de be- en verwerking, opslag en transport van vaste en droge stoffen.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer