Fusie Sandvik Process Systems en TechnoPartner Samtronic

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Fusie Sandvik Process Systems en TechnoPartner Samtronic
Article image of: Fusie Sandvik Process Systems en TechnoPartner Samtronic

Wij zijn verheugd te kunnen bevestigen dat twee van de grootste en meest gerespecteerde namen in de dubbel band pers technologie – Sandvik Process Systems en TechnoPartner Samtronic ( TPS ) – hun krachten hebben gebundeld.

De nieuw gecreëerde naam zal Sandvik TPS zijn met de hoofdvestiging in Göppingen – Ursenwang
Duitsland.

Deze fusie is een logisch gevolg van een aantal jaren uitstekende samenwerking tussen beide bedrijven waarvan de ontwikkeling van de Combipress, een innovatieve hybride pers die van zowel roestvaststalen als Teflon ® banden gebruik maakt, het meest tastbare resultaat is.

Door de sterke punten van Sandvik en TPS samen te brengen hebben we een bedrijf gemaakt met meer vaardigheden, knowhow, stabiliteit en mogelijkheden. Hierdoor kunnen we u nog beter van dienst zijn!

Sandvik zal daarnaast investeren in de opzet van een geheel nieuw productiviteitscentrum dat in staat is om een volledig gamma aan pers, scattering en film-/sheet casting systemen te tonen en testen uit te voeren.

Dit is een belangrijke stap voorwaarts in ons vermogen om te ontwerpen, fabriceren en het leveren van end-to-end oplossingen voor de composiet en vloeren markt, maar ook voor andere industrieën.

We kijken ernaar uit om u de komende maanden meer te vertellen over deze plannen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

geschreven door

Logo van:Fusie Sandvik Process Systems en TechnoPartner Samtronic

IPCO Process Systems BV

An Industrial process solutions group with 600 employees, 35+ sales & service offices globally, production in Asia, Europe and North America and 200 M EURO in annual sales. Previously operating... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer