Foxboro druktransmitter in de race voor innovatieprijs

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Foxboro druktransmitter in de race voor innovatieprijs

De Foxboro IDP10S druktransmitter van onze leverancier Schneider Electric is genomineerd voor de ‘Flow Control’s 2015 Innovatieve Producten Award’. Samen met 27 andere producten is deze Foxboro-transmitter door naar de finale. ‘Flow Control’ is een bekend internationaal vakblad en online platform voor de industrie met wereldwijd 60.000 lezers.

De slimme tweedraadsdruktransmitter IDP10S van Foxboro meet druk en verzendt een 4-20 mA, 1 tot 5 Vdc of digitaal uitgangssignaal. De eenvoudige sensorbehuizing bevat weinig onderdelen en het instrument staat garant voor een uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid.

Vijf punten waarom de Foxboro IDP10S druktransmitter is genomineerd:
– heeft meerdere kalibratie curves gecombineerd in één instrument
– de unieke hoge turndown-verhouding (400:1)
– hoge nauwkeurigheid 0,025%
– enorm brede sensorrange, hierdoor mindere (typen) transmitters op voorraad
– FoxCal, een functie die de noodzaak voor een traditionele single-span kalibratie op enkelvoudige specifieke drukbereiken overbodig maakt. De meerdere (11) kalibratiebereiken zijn vooraf ingesteld in de fabriek en bestrijken het volledige drukbereik van de transmitter.

Breng uw stem uit!
Wilt u, net als wij, dat de IDP10S druktransmitter van Foxboro de Flow Control 2015 Award wint? Breng dan nu uw stem uit. Dat gaat als volgt:
1) Klik op de link onder dit artikel of ga naar: http://www.flowcontrolnetwork.com/2015-flow-control-innovation-awards-nominees
2) Scroll naar beneden op de pagina totdat u de Foxboro Model IDP10S Transmitter van Schneider Electric heeft gevonden
3) Klik het stemvakje aan en bevestig vervolgens uw stem.

Stemmen kan tot 1 augustus a.s. Alvast bedankt voor uw steun (ook namens Foxboro / Schneider Electric).

Voor meer info over deze unieke Foxboro “S”-serie druktransmitters of het aanvragen van een demo (unit) kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Foxboro druktransmitter in de race voor innovatieprijs

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer