Op 25 en 26 mei organiseert easyFairs in Autotron Rosmalen voor u FoodTech 2011. Consumenten zijn kritischer geworden, prijzen moeten omlaag en ze verwachten continue nieuwe producten. De voedingsmiddelenindustrie voelt deze druk en zoekt naar oplossingen. FoodTech stemt het beursprogramma af op deze actuele onderwerpen en biedt aanbieder en afnemer een ruim aanbod van praktische informatie en oplossingen die direct implementeerbaar zijn binnen uw bedrijfsomgeving. FoodTech speelt hierop in met een uitgebreid seminarprogramma waar onderwerpen als “Ontzorgen van de waterzuivering” en “Voedselveilige productie en perslucht” aan bod komen. Bedrijven die ons seminarprogramma versterken zijn o.a. NVPB, Oerlemans Foods, Food Nutrition Delta, HAS Kennistransfer, Pavo, TLR International Laboratories, Colsen en Geveke Persluchttechniek & Précon Food Management BV. Oerlemans Foods producent en leverancier op het gebied van vriesverse groenten, fruit- en aardappel zocht oplossingen voor zuivering van productie water. Uitbesteed aan Triqua kreeg Oerlemans oplossingen voor “ontzorgen en waterzuivering” die tijdens het seminarprogramma behandeld worden. Geveke Persluchttechniek & Précon Food Management BV presenteren innovatieve oplossingen met betrekking tot inzicht en bewustwording van risico’s, functies en kwaliteit van perslucht. Précon Food Management BV heeft een rapport opgesteld met kosten besparende oplossingen over - mogelijke verontreinigingen van perslucht - maatregelen om de risico’s te verkleinen - normen die gesteld worden voor perslucht. Op FoodTech komt u samen met uw vakgenoten om in een ongedwongen sfeer netwerken. De beurs biedt de voedingsmiddelenindustrie een platform “gewoon zaken doen”. Bent u werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie? Dan mag u dit event niet missen. Naast een breed scala aan exposanten worden er onafhankelijke learnShops georganiseerd waarbij u gratis aan kunt schuiven.

Geschreven door