Fluidwell Instruments introduceert de Guidense

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Fluidwell Instruments introduceert de Guidense

Fluidwell Instruments introduceert de Guidense, een robuuste geleide radar niveausensor mét een apart schakelpunt voor niveaumeting van vloeistoffen en vaste stoffen. De Guidense TDR100 is voorzien van een actieve analoge uitgang en een digitale schakeluitgang. Net als alle Fluidwell producten is ook de Guidense eenvoudig te installeren en gemakkelijk te configureren. Uiteraard kan de Guidense TDR100 gebruikt worden met elke F-Series en D-Series niveau displays en indicators.
Binnen de Guidense TDR-Series is ook een SMART niveausensor beschikbaar! Gecombineerd met de M844 Data Acquisitie & Communicatie Module van ProcessMonitor, kunnen alle configuratie instellingen van de Guidense heel eenvoudig worden gelezen, gewijzigd en geanalyseerd, inclusief een looptijd of echo profiel. Altijd en overal, vanaf elke werkplek, gewoon met een web browser.

Beste prijs-kwaliteit verhouding op de markt!
“De Guidense is de eerste en de beste keus wanneer je betrouwbare niveau metingen wilt. ”, aldus Ronald Zijdel, Product Manager van Fluidwell Instruments. “Met een prijs van slechts € 849,- voor een uitvoering met 2,5 meter kabellengte, is de Guidense geleide radar het geavanceerde en veelzijdige alternatief voor meer traditionele niveau meetprincipes zoals ultrasoon, capacitief, geleidbaarheid en druk niveaumetingen. De Guidense wordt niet beïnvloed door veranderende proces-omstandigheden, zoals dichtheid, geleidingsvermogen, viscositeit, temperatuur, druk, damp en diëlectrische constante. Dit, in combinatie met onderstaande eigenschappen, heeft de Guidense zonder twijfel de beste prijs-kwaliteit verhouding op de markt!”

Eenvoudig te installeren!
De montage heeft nauwelijks beperkingen: met een relatief smalle proces aansluiting van G¾ inch, is de Guidense direct op vrijwel elke bestaande silo te schroeven. “In bedrijf name van de TDR100 is echt niet moeilijker. Uw eigen technische dienst kan dit uitvoeren in plaats van een dure service engineer.”, voegt Ronald toe.
De TDR200-SMART is de mechanisch identieke maar digitale variant, die samen met de ProcessMonitor M844 Data Acquisitie & Communicatie Module een kant-en-klare Smart Services oplossing biedt.

Uw voordelen
– Nauwkeurige niveaumeting en een betrouwbaar schakelpunt in 1 meting.
– Betrouwbare meetresultaten, zelfs tijdens veranderende procesomstandigheden.
– Beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.
– Gebruiksvriendelijke installatie en configuratie door uw eigen technici, bespaar kosten op service engineers.
– Uiterst betrouwbare meting, innovatieve signaalanalyse en stoorsignaal onderdrukking.
– Galvanische scheiding tussen de in- en uitgangen van het instrument en het silo-potentieel.
– Inzetbaar in zware omstandigheden met IP68 / NEMA6P behuizing.
– ATEX gecertificeerd voor explosie gevaarlijke omgevingen op verzoek verkrijgbaar.
– Toepasbaar in bijna elk type silo.
– Werkt naadloos samen met de Fluidwell’s F-Series en D-Series niveau displays

Geschreven door

Fluidwell bv

Displays: Fluidwell is wereldwijd bekend voor instrumentatie op het gebied van signaalverwerking en registratie van vrijwel alles meetbaar. Fluidwell ontwerpt en produceert een breed scala van (OEM) stroom computers, indicatoren,... Lees meer