Flintec breidt reeks weegversterkers met Profinet uit

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Flintec breidt reeks weegversterkers met Profinet uit
Article image of: Flintec breidt reeks weegversterkers met Profinet uit

Flintec leverancier van kwalitatief hoogwaardige weegcomponenten heeft zijn reeks van weegversterkers uitgebreid. Naast communicatie mogelijkheden via Ethernet, Can-open, Profibus, Modbus, ASCII, 4-20mA en 0-10V is nu ook communicatie mogelijk via Profinet.
De Flintec weegindicatoren van de FT-1X reeks, de weegversterkers FAD-30XX , FAD-40XX en de meerkanaalsweegversterker MCS-08 kunnen nu met alle type PLC’s en PC gekoppeld worden. Denk hierbij aan de PLC van Schneider Electric, Siemens, Allen Bradley en vele anderen.
De meeste van deze weegversterkers zijn ook in staat om op hoge snelheid (800meetingen per seconde) ook negatieve signalen te lezen wat ze ideaal maakt voor vel krachtmeet toepassingen.
Waarom zou u de Flintec weegversterkers gaan gebruiken?
•Snelle response
•Hoge nauwkeurigheid
•Vele mogelijkheden, check weighing, doseren, krachtmeten
•Vele communicatie mogelijkheden
•Eenvoudige bediening

geschreven door

Veeken Weegoplossingen B.V.

Veeken Weegoplossingen B.V. Veeken Weegoplossingen is gespecialiseerd in het vinden van dé oplossing die bij uw gewichts- of krachtmeting hoort. Wij maken besturingskasten voor onder andere menginstallaties, doseerinstallaties en afvulinstallaties. Deze besturing maken... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer