Flexibele kabelbescherming

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Flexibele kabelbescherming

De voedsel-, dranken- en farmaceutische industrie stelt hoge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid van haar producten. Maar ook het veilige gebruik van kostbare apparatuur en machines tijdens complexe productieprocessen is belangrijk. Nedelko levert daarom speciaal voor deze sector een uitgekiend assortiment flexibele beschermslangen van Flexicon waarmee kabels eenvoudig wegwerkt kunnen worden. Dit systeem is niet alleen handig in gebruik, maar zorgt er tevens voor dat er veel tijd en geld bespaard kan worden.

Hygienic range
Het Hygienic Range (HR) systeem bestaat uit 10 verschillende flexibele beschermslangen voor hygiënische toepassingen, welke verkrijgbaar zijn in IP66, IP67, IP68 & IP69 uitvoeringen. De HR flexibele beschermslangen hebben een speciaal hygiënisch ontwerp en voldoen aan de EN1672-2 en EN ISO 14159 normen. Ze beschermen stroom- en datakabels tegen schade welke veroorzaakt kan worden door mechanische, elektrische of omgevingsinvloeden. Binnen het assortiment vind je ook bijbehorende hygiënische, roestvrijstalen koppelingen, verbindingsdozen en accessoires. Dit resulteert in een compleet systeem dat ideaal is voor de voedsel en dranken industrie en farmaceutische toepassingen. Alle producten zijn corrosiebestendig en vervaardigd van door de FDA goedgekeurde grondstoffen.

De voordelen van het HR-systeem op een rijtje:
•Speciaal hygiënisch ontwerp
•Hoge treksterkte
•Glad en goed te reinigen oppervlakte
•Corrosiebestendig
•Hoge chemische en thermische weerstand
•Snelle en gemakkelijke installatie

Lees meer! icon.arrow--dark

Geschreven door

Nedelko BV

Nedelko Veiligheid… Zorg voor beheersing van gevaarlijke situaties Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Tsjechië en... Lees meer