Filcoflex introduceert met trots de Sure fit Line.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Filcoflex introduceert met trots de Sure fit Line.
Article image of: Filcoflex introduceert met trots de Sure fit Line.

De Sure fit Line is een nieuwe reeks zeer innovatieve flexibele verbindingen.

Sure fit Line producten zijn manchetten die zeer eenvoudig met een snelkoppeling gemonteerd worden. Hierdoor ontstaat een lucht- en poederdichte verbinding met aan de binnenzijde een zeer glad stromingsprofiel en oppervlak.

Door de lucht- en poederdichte koppeling en verbinding van deze manchetten blijft uw werk omgeving ook netjes en schoon. Hierdoor kunt u flink besparen op uw schoonmaak kosten, en kan elke fabriek mooi en schoon blijven. Tevens wordt het product verlies op deze manier enorm beperkt dat opnieuw een besparing oplevert.

Door het gladde stromingsprofiel en de lucht- en poederdichte eigenschappen van deze manchetten ontstaan er ook geen productophopingen meer. Hygiëne is hierdoor gelijk flink verbeterd. Maar ook ziet alles er gelijk schoner uit. Ook zijn de manchetten eenvoudig te reinigen doordat er geen hoeken, randen of kieren meer zijn die u niet schoon krijgt. CIP reiniging is dus voor deze manchetten ook geen enkel probleem.

Door de manchetten met degelijke spanringen te monteren is uw installatie altijd drukvast afgesloten in zowel overdruk als onderdruk situaties. Heftige trillingen of vibraties zijn absoluut geen probleem voor de manchetten of de spanringen.

Doordat alle manchetten in de Sure fit Line uit verschillende flexibele materialen vervaardigd kunnen worden is onze antistatische tranparante flexibele Poly Urethaan folie slecht een van de vele mogelijkheden.
Een lange levensduur is gegarandeerd doordat wij alleen de beste materialen gebruiken.

Kijk op onze nieuwe website voor meer details en informatie, en natuurlijk al onze andere producten.

geschreven door

Filcoflex BV

Filcoflex specialiseert zich in het maken van flexibele verbindingen met speciale kwaliteitseisen zoals in de voeding, pharma en chemie. Wij richten ons op het continue ontwikkelen en verbeteren van bestaande... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer