Fiktech salesteam Frankrijk bezoekt Road2theworld

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Fiktech salesteam Frankrijk bezoekt Road2theworld
Article image of: Fiktech salesteam Frankrijk bezoekt Road2theworld

Op 12 juni 2017 bezochten Julie en Nella, stagiaires van Fiktech B.V. het evenement Road2theWorld in ”De Fabrique”in Utrecht.

Voormalig mengvoer fabriek, De Fabrique is nu een ruimte die allerlei evenementen verwelkomt.

Georganiseerd door de Kamer van Koophandel, # road2theWorld streeft naar hulporganisaties voor de export samen te brengen en te helpen het Nederlandse MKB, start-ups om te internationaliseren.
Begroet door een steward en stewardessen, het verkoopteam van Fiktech werd ondergedompeld in het heelal die de vijf continenten met drankjes, wijn proeven en specifieke instellingen voor elk.

Nella en Julie had de gelegenheid aanwezig op de conferentie in januari, die gericht is op interculturaliteit, onthulling van zijn ervaring en zijn vele reizen te zijn.

Een zonnige dag die manier konden de verkoopteam Fiktech aan een nieuwe omgeving te ontdekken.

Geschreven door

Fiktech B.V. - Productieoptimalisatie

Productieoptimalisatie, Luchtmessen & Vortex Schakelkast Koelers: FIKTECH – Fikkers Industriële Knowhow & Techniek – heeft ruim 40 jaar ervaring in het oplossen van technische problemen in praktisch alle industrieën. FIKTECH... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer