Fiktech betreedt de Duitse markt

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Fiktech betreedt de Duitse markt

De ondersteuning die het Portaalproject biedt was precies hét juiste duwtje in de rug voor Fiktech om de Duitse markt te betreden. Inmiddels een handelspartner gevonden in de vorm van WHV Look in Kranenburg (D) en zijn de eerste potentiële klanten benaderd. Daarnaast verwacht Fiktech op korte termijn een innovatieve Duitse leverancier van industriële stof- en geurverwijderingsinstallaties te introduceren op de Nederlandse markt.

Het href=http://www.portaalproject.eu target=_new>Portaalproject heeft als doel, bedrijven in de grensregio’s te ondersteunen bij het betreden van de markt van het buurland. Het Portaalproject is een initiatief van de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland, de Industrie- und Handelskammer Niederrhein in Duisburg en de Handwerkskammer Düsseldorf. Voor Nederlandse bedrijven liggen er in de Duitse grensregio aantrekkelijke kansen in uiteenlopende branches. Met toegankelijke informatiebijeenkomsten en individuele subsidies ondersteunt het Portaalproject op actieve wijze.

Fiktech – Fikkers Industriële Knowhow & Techniek – heeft ruim 28 jaar ervaring in het oplossen van uiteenlopende technische problemen. Door de specifieke kennis op het gebied van industriële ontstoffing, pneumatisch transport, aandrijftechniek en de procesindustrie wordt een productieprobleem snel herkend en opgelost. Fiktech brengt advies uit, ondersteunt het management, ontwerpt, levert componenten en begeleidt projecten t/m turnkey oplevering.

Geschreven door

Fiktech B.V. - Productieoptimalisatie

Productieoptimalisatie, Luchtmessen & Vortex Schakelkast Koelers: FIKTECH – Fikkers Industriële Knowhow & Techniek – heeft ruim 40 jaar ervaring in het oplossen van technische problemen in praktisch alle industrieën. FIKTECH... Lees meer