Felleskjopet Bregneset kiest KSE voor complete fabrieksautomatisering

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Felleskjopet Bregneset kiest KSE voor complete fabrieksautomatisering

Onlangs is de oude PLC besturing van Felleskjopet volledig vervangen door PROMAS ST fabrieksautomatisering van KSE Process Technology. Het ombouwen verliep volgens planning waardoor de productie spoedig hervat kon worden.

Het Noorse bedrijf te Bergneset produceert hoofdzakelijk rundveevoeders en enkele speciaal voeders. “PROMAS ST is voor ons de juiste keuze omdat het de procesbesturing en het beheer van de voorraad aanzienlijk optimaliseert”, aldus de Project Manager van Felleskjopet. “Daarnaast kunnen onze chauffeurs voortaan op eenvoudige wijze hun vrachtwagen zelfstandig laden”, vervolgt hij zijn verhaal. “Door de Track&Trace functie binnen PROMAS ST kunnen wij indien gewenst precies herleiden welke grondstoffen zijn gebruikt, in welk eindproduct deze zijn terechtgekomen en vice versa. Dit geeft niet alleen ons, maar ook onze klanten, een waarborging van de voederveiligheid”.

Felleskjopet heeft automatisering voor de totale fabriek aangeschaft. Door de Reporting en Track&Trace functie is PROMAS ST voor Felleskjopet niet alleen een tool om de fabriek volledig te besturen, maar ook een tool voor het management om het productieproces zo goed mogelijk te laten lopen.

Geschreven door

Logo van:Felleskjopet Bregneset kiest KSE voor complete fabrieksautomatisering

KSE Process Technology B.V.

KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. We leveren alles wat uw fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en... Lees meer