Feesteditie easyFairs SOLIDS 2007 Antwerpen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Het programma van deze vakbeurs blijft grotendeels hetzelfde. De nadruk ligt ook deze editie op Processing, Handling, Storage & Logistics van vaste stoffen. De beurs vindt plaats op 5, 6 & 7 juni 2007 in Antwerp expo te Antwerpen.

Nieuw voor deze editie van easyFairs® SOLIDS zijn de learnShops™. Dit zijn onafhankelijke case-studies waarin een boeiende spreker zijn licht laat schijnen over de laatste ontwikkelingen en trends in de branche en oplossingen aanbiedt voor hedendaagse uitdagingen.

Er is reeds 900m² standruimte verkocht aan o.a. volgende bedrijven: Azo, Metso Minerals, WAM, Sartorius Technologies, Mixtech, Matcon, J-Tec, Russell Finex en Nol-tec om enkel de belangrijkste te noemen.

Bezoekers komen uit de voedingsmiddelen- en drankindustrie, de mengvoederindustrie, de chemische industrie, metaalindustrie, machinebouw, kunststoffenindustrie, mineraalindustrie, bouwindustrie, farmaceutische industrie en de landbouwindustrie.

Voor meer informatie zie de agenda.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer