Extrusieblaasmachines van GDK

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Extrusieblaasmachines van GDK

Sinds kort verzorgt Kotraco Plastic Machinery op exclusieve basis de verkoop, marketing en technische assistentie van GDK extrusie-blaasmachines in de Benelux. De blaasmachines van deze Tsjechische producent zijn geschikt voor de productie van holle producten van kunststoffen als PE, PP, PETG, PC en PVC. Typische extrusieblaas-producten zijn containers, flessen en flacons voor uishoudelijk gebruik, voor de farmaceutische en de chemische industrie en technische producten voor de automobielindustrie.

Het leveringsprogramma van GDK bestaat uit vijf series. De extrusie-blaasmachines hebben allen een compacte opbouw en hebben daardoor een klein vloeroppervlak. De machines hebben een laag energieverbruik en zijn eenvoudig te bedienen. De blaasmachines kunnen worden uitgevoerd met resp. een enkel-, dubbel- of drievoudige kop en hebben, afhankelijk van de serie, een pneumatische, hydraulische of volledig elektrische aandrijving. Voor de constructie van de GDK-machines worden uitsluitend componenten van gerenommeerde merken gebruikt als Bosch, Omron, Rexroth, e.d.
De eerste GDK-machines zijn inmiddels in Nederland geplaatst.

Het leveringsprogramma van GDK-extrusieblaasmachines past uitstekend in het product- en marktbeleid van Kotraco Plastic Machinery.

Geschreven door

Kotraco Plastic Machinery

Kotraco Plastic Machinery verzorgt de verkoop, installatie en onderhoud van machines en randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux, en is de exclusieve leverancier van ondermeer Moretto randapparatuur, MASS... Lees meer