Extract technologie kondigt de lancering aan van het kantoor in Singapore

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Extract technologie kondigt de lancering aan van het kantoor in Singapore
Article image of: Extract technologie kondigt de lancering aan van het kantoor in Singapore

Extract Technology blijft zijn wereldwijde bereik uit te breiden door het versterken van de Zuid-Oost-Azië operaties in de opening van een kantoor in Singapore. Singapore wordt gezien als een belangrijke strategische hub voor de Zuidoost-Aziatische markt en om het bedrijf in staat stellen beter inspelen op de klanten nieuwe en bestaande eisen te zijn, we zijn blij dat het openen van dit regiokantoor.

De nieuwe spannende uitbreiding geeft de onderneming met het perfecte platform om rechtstreeks te maken hebben met de leveranciers, tussenpersonen en klanten met betrekking tot eventuele nieuwe projecten, onderdelen en service werken en upgrades binnen de regio. Derrick Teo, de nieuw benoemde Zuidoost-Azië Manager start op 3 oktober 2016 en zal worden uitgevoerd de Singapore operatie. Voorheen werkzaam bij Genentech en Beckman Coulter, Derrick brengt meer dan 10 jaar ervaring beiden werkzaam in de verwerkende industrie en de biotech leveren van apparatuur in de biotechnologie en farmaceutische industrie.

Derrick erkent het potentieel binnen de regio: De oprichting van het regionale kantoor in Singapore toont de voortdurende inzet van Extract Technology op de snelgroeiende markten in SEA. Het voorziet in een direct lokaal aanspreekpunt en kortere responstijd voor onze klanten in de regio. Ik zal een hefboomeffect op mijn ervaringen uit het verleden om een directe ondersteuning voor al onze stakeholders verzekeren Steve Carpmail, Sales en Marketing Manager bij Extract opmerkingen:. Ik ben blij dat Derrick welkom op Extract Technology.

Zijn benoeming versterkt de Companys inzet voor het ontwikkelen en beter te dienen nieuwe en bestaande klanten in de regio. Het zijn spannende tijden voor ons bedrijf en ik geloof Derrick zal een belangrijke rol in ons succes te spelen.

geschreven door

Extract Technology Ltd

Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer